Bartosz de onafhankelijk specialist in softwaretesten

 • Bartosz de onafhankelijk specialist in softwaretesten

  Twee specialisten halen het beste in elkaar naar boven

  Al sinds de start van Bartosz in 2007 is één ding duidelijk: het is een unieke en toonaangevende organisatie. Managing Partner John de Goei: “Bartosz is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke specialist op het gebied van softwaretesten in Nederland. Deze positie hebben we te danken aan onze sterke focus, zowel vakinhoudelijk als organisatorisch. Bedrijven worden steeds afhankelijker van IT-oplossingen waardoor de betrouwbaarheid van software alsmaar belangrijker wordt. Daarom leggen wij de lat heel hoog. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg voor onze klanten. Door deze visie te combineren met een efficiënt ingerichte organisatie kunnen we bedrijven bovengemiddelde kwaliteit bieden voor een scherpe prijs. Deze filosofie wordt enorm gewaardeerd door een groeiende groep nationale en internationale bedrijven.”

  Effectieve samenwerking

  Bartosz kan vanaf de allereerste dag rekenen op de steun van DH Accountants. John de Goei vertelt enthousiast over de samenwerking met de Edese specialist: “Omdat wij de lat voor onze eigen mensen heel hoog leggen, is het niet meer dan logisch dat we dit richting onze leveranciers ook doen. DH Accountants heeft alle expertise in huis die we nodig hebben en verrast ons tegelijkertijd regelmatig met pro-actieve ideeën en adviezen. Herman Assink van DH Accountants heeft ons vanaf de allereerste dag van het bestaan van Bartosz met raad en daad ondersteund door ons in contact te brengen met diverse mensen uit zijn netwerk. Dit is voor ons de definitie van een effectieve samenwerking tussen twee specialisten.”

  Betrokken

  “In de afgelopen jaren heeft Bartosz een gestage groei doorgemaakt waarbij we continu kunnen rekenen op de ondersteuning van DH Accountants. Niet alleen bij de bekende zaken zoals de boekhouding, salarisadministratie en het jaarverslag. In 2012 werd Bartosz controleplichtig en in dit proces heeft DH Accountants ons heel gedegen ondersteund. Zij hebben alle kaders neergezet en ons op weg geholpen, zodat wij nu zelf aan de slag kunnen.”

  “We houden elkaar scherp”

  De relatie tussen Bartosz en DH Accountants is open, eerlijk en direct. John de Goei: “Wij zijn twee specialisten die beiden alleen topkwaliteit willen bieden. We voeren regelmatig gesprekken waarin we samen de diepte ingaan. Herman wijst ons dan op ontwikkelingen op het gebied van de belasting of wetswijzigingen en de kansen of eventuele risico’s die dit heeft voor ons. Deze gesprekken zijn erg prettig. Zeker omdat Herman durft door te vragen. Zo houden we elkaar scherp en bereiken we het beste resultaat!”